top of page

Reflectie

Situatie

Wat was de situatie?

De situatie was dat ik afgelopen periodes al veel bezig ben geweest met het maken van content en mij deze periode meer wilde en moest gaan richten op mijn persoonlijke ontwikkeling. Hierbij had ik kennis over verschillende Adobe programma's en heb ik afgelopen periodes verschillende dingen uitgeprobeerd op het gebied van online content. 

Taak

Wat was de taak?

Mijn taak was vooral om bezig te gaan met mijn eigen ontwikkeling en op deze manier uit te zoeken welk onderdeel als online contentcreator het meest aanspreekt. Daarnaast wilde ik bezig gaan met het blijven oefenen in fotografie, omdat ik afgelopen periodes heb gemerkt dat ik dit erg leuk vind en hier graag beter in wil worden. Het onderdeel waar ik het meest mee aan de slag wil is sportfotografie, omdat het nog best een uitdaging kan zijn om de juiste instellingen te gebruiken en op het juiste moment de foto te maken.

Actie

Wat heb ik gedaan om dit te behalen?

Om het mijn taak te behalen en dus meer bezig te zijn met mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik een pitch opgenomen en een CV gemaakt. Daarnaast ben ik vooral tijdens de vakken Atelier IV en online contentmanagement bezig geweest met vormen van content waar ik mij nog niet eerder op gericht heb. Zo ben ik samen met Felicia bezig geweest met het opnemen van een podcast en zijn we tijdens Atelier bezig geweest met een livestream. Daar heb ik bijvoorbeeld geleerd hoe ik een technisch draaiboek moet maken en waar ik allemaal op moet letten bij het maken van een livestream. Ook ben ik bezig geweest met hetgeen waarvan ik vorige periode heb ontdekt dat ik het heel erg leuk vind, namelijk sportfotografie. 

Resultaat

Wat was het resultaat van de actie?

Het resultaat is terug te vinden op deze website. Ik heb veel verschillende dingen gecreëerd deze periode. Het begon bij het opzetten van mijn eigen CV. Ik vond het lastig om te bedenken wat ik er allemaal op moest zetten, mar heb uiteindelijk een aantal belangrijke dingen gevonden. Daarnaast heb ik met Felicia een podcast gemaakt. Hier keken we in het begin wel tegenop, maar we zijn blij dat het uiteindelijk toch gelukt is en we een mooi resultaat hebben gemaakt. Ook bij het livestreamen van Atelier IV was veel nieuw, maar samen met vier hele klassen hebben we ervoor gezorgd dat er een mooi eindresultaat is gekomen met positieve feedback. Als laatste ben ik weer bezig geweest met het maken van sportfoto's. 

Reflectie

Wat vond je ervan?

Ik merk dat ik heel veel heb geleerd deze periode en vooral veel nieuwe dingen heb geprobeerd. De livestream en de podcast waren beide onderdelen waar ik zelf waarschijnlijk nooit aan zou beginnen, maar doordat we de opdracht kregen en er toch goed mee aan de slag zijn gegaan ben ik blij dat het toch gelukt is om deze te maken. Bij de sportfoto's merkte ik dat ik nog veel aan het uitproberen was met instellingen en daardoor soms wat extra aan het kijken was naar de bewerking van de foto's, maar op het de foto's heb ik veel positieve reacties ontvangen wat ik erg leuk vond om terug te lezen. 

bottom of page